Uzm. Dr. Türkan Guliyeva

Position: Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
Categories: Kulak Burun Boğaz Hastalıkları

Deneyim

Uz. Öğr. Dr: İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları AD, 2017 -2023

• Azerbaycan Tıp Üniversitesi , Tıp Fakültesi 2009-2011
  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakültesi, 2011-2016.

Bilimsel Yayınları

Yayınları: (ulusal/uluslararası makale, bildiri, poster, kitap ya da kitap bölümü)

Ulusal Makaleler:

Hakkı Caner İnan , Haydar Murat Yener , Türkan Bakhshaliyeva , Reha Akpınar, Submental bölgede yerleşimli dev epidermal kist. ENTCase pub, 2018; 121 – 125.
Yusufli, H., Yılmaz Y.Z. , Bakhshalıyeva T. , Yılmaz B. , Batıoğlu-Karaaltın A. (2021). N0 Glottik Tümörlerde Paratrakeal Lenf Nodu Metastazı, Olgu Sunumu . Tıp Fakültesi Klinikleri Dergisi , 4 (2) , 99-104 .

Katıldığı Kurslar ve Sertifikalar:
1. Tempral Kemik ve Endoskopik Sinüs Cerrahisi Kadavra Diseksiyon Kursu, Ankara, 2018
2. Temporal Kemik ve Endoskopik Sinüs Cerrahisi Kadavra Diseksiyon Kursu, İstanbul, 2019
3. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu – İstanbul, 2020